Voetbalplaatjes actie van RODA '23 gaat als een trein

De voetbalplaatjes actie van voetbalclub RODA '23  uit Amstelveen is nu ondertussen al een week onderweg. De start was op zaterdag 9 februari 2019 en het was een groot feest. Om kwart voor 10 werd het boek officieel uitgereikt door Winkelmanager van de Vomar uit Amstelveen, Rick Spaan en door Sandra Tol van RODA '23 aan de speler met plaatje nummer 1. 

Na de officiele uitreiking werden alle boeken opgehaald en kon iedereen zijn of haar boek in handen krijgen. Daarnaast konden alle spelers aan het Rad van Fortuin draaien. Daar konden ze hun eerste pakjes voetbalplaatjes openen in de hoop dat ze gelijk een bekende eruit haalden. 

Binnenkort komt er een ruilmiddag bij RODA '23. Wanneer dat precies is, is nog niet duidelijk. Binnenkort komt daar meer nieuws over.

Voetbalplaatjes bij RODA '23

Pictures by CMM zal onderdeel zijn van een groot project. Voetbalclub RODA '23 uit Amstelveen gaat namelijk een voetbalplaatjes album starten ism de Vomar op het Westwijkplein in Amstelveen. 

Vanaf 3 november 2018 worden de eerste teamfoto's en portretfoto's geschoten. Ieder jeugdelftal komt in het boek met een portretfoto en daarnaast ook de Zondag 1 en 2,  de Zaterdag 1, de Dames 1 en de G1G.  De overige zaterdag, zondag en veteranenteams komen alleen met een teamfoto in het boek. 

Wanneer de actie van start gaat is nog niet bekend, maar de actie wordt in de loop van 2019 verwacht! Ik zal jullie op de hoogte houden wanneer de actie officieel van start gaat.